Menü Bezárás

Matricákkal segíti a boltosokat a főváros

Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes videóban hívja fel a távolságtartás fontosságára a figyelmet. A főváros a padlóra ragasztható, a megfelelő távolságot jelző matricákat készített, melyek ingyenesek és a szállításuk is díjmentes.

Távolságtartó matricákat a boltokba!:)

A főváros vezetése őszinte tisztelettel és hálával gondol azokra, akik nap mint nap az egészségüket kockáztatják annak érdekében, hogy a város továbbra is működjön.Nagyon fontos az is, hogy a lehetőségekhez képest vigyázzunk rájuk.Hálásak vagyunk így azoknak is, akik különböző üzletekben dolgoznak és biztosítják, hogy működjön az ellátás. Hiszen olykor mindannyiunknak be kell vásárolnunk.A boltok ugyanakkor a vevőkre is veszélyesek – fontos, hogy egymás egészségének védelmében megfelelő távolságot tartsunk egymástól.Sok üzletben a vásárlók a megfelelő távolságot találomra állapítják meg.Nekik akar segíteni a főváros, amikor a padlóra ragasztható, a megfelelő távolságot jelző matricákat készített.A matricák és kiszállításuk is ingyenes.Matricát az alábbi linken lehet kérni:https://koronavirus.budapest.hu/segitenek/És ugyanezen a linken továbbra is várjuk felajánlásaikat, amelyekből továbbra is nagyon sok érkezik.#vigyázzunkegymásra #együtttúlleszünkrajta

Közzétette: Kerpel-Fronius Gábor – 2020. március 25., szerda

Távolságtartó matricák az üzletekben

Nem számítottam arra, hogy ekkora érdeklődés lesz az üzletek padlójára ragasztaható matricák iránt.Várakozáson felüli mennyiségű igény érkezett és érkezik be. Apróság ez, de adott esetben fontos apróság, ha ezzel sikerül vevőket s eladókat megóvni a fertőzéstől, vagy legalábbis csökkenteni a kockázatot.Úgyhogy ma egy adagot én vittem ki.:)

Közzétette: Kerpel-Fronius Gábor – 2020. március 27., péntek

Matricát az alábbi linken lehet kérni:
https://koronavirus.budapest.hu/segitenek/

Megosztás