A iskolák és óvodák ideiglenes bezárásának idejére módosul a BKK-járatok menetrendje is. Március 10- től a tanszüneti menetrend lép életbe, március 16-tól az esti járatokon várható további változás.  
Menü Bezárás

Március 10-től tanszüneti menetrend szerint közlekednek a BKK járatai

Utasok maszkban szállnak fel egy autóbuszra

A iskolák és óvodák ideiglenes bezárásának idejére módosul a BKK-járatok menetrendje is. Március 10- től a tanszüneti menetrend lép életbe, március 16-tól az esti járatokon várható további változás.

A megállóhelyeken a világoskék alapszínű menetrendeket kell keresni. Emellett esti utazásokkor különösen érdemes a FUTÁR utazástervező segítségével tájékozódni az indulási időpontokról, mivel a  a tanszüneti menetrendek nem minden járat esetében tartalmazzák a 20 óra utáni kijárási korlátozás miatt jelenleg is alkalmazott járatcsökkentéseket.

A BKK Ügyfélközpontok és a BKK jegy- és bérletpénztárak nyitvatartásában nem várható változás, a szokásos nyitvatartással üzemelnek. A március 8-tól életbe lépő korlátozó intézkedések miatt viszont egyes BKK viszontértékesítő pontok bezárásra kerülhettek, ezért kérjük, jegyvásárlás előtt tájékozódjanak. A jegykiadó automaták természetesen változatlan módon üzemelnek.

A személyes érintkezés elkerülése érdekében a BKK azt javasolja, hogy ügyfelei éljenek a különböző mobilapplikációkban elérhető elektronikus bérletek és napijegyek vásárlási lehetőségével. A mobiljegy-alkalmazáson keresztül történő vásárlásról mindent megtudhatnak a https://bkk.hu/mobiljegy/ oldalon. A BKK értékesítési pontokat, valamint az automatákat a https://www.bkk.hu/pontkereso/ oldalon találják meg. A bérletek érvényességi ideje – ellenkező kormányzati vagy fővárosi intézkedésig – most sem változik.

A BKK járatai továbbra is biztonságosak, szolgáltatóink a járvány kezdete óta naponta fertőtlenítik a járműveket!

Önmaguk és mások védelmének érdekében az utazásos során kötelező az orrot és a szájat teljesen eltakaró maszk viselése, kérjük ennek, és a megfelelő védőtávolságnak a betartását!

Megosztás