Menü Bezárás

Fokozatosan nyitnak a budapesti fürdők is

A Lukács fürdő éjszaka

2021. május 1-jétől a Széchenyi, Gellért, Rudas, Lukács, Paskál és a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő nyitják meg kapuikat. Belépéskor és a fürdőben tartózkodás teljes időtartama alatt – kivéve a medencetérben – az orrot és szájat eltakaró maszk használata kötelező.

A fürdőket csak olyan 18 éven felüli személy látogathatja, akik rendelkeznek érvényes védettségi igazolvánnyal. Kivétel, hogy a beutalóval érkező vendégek számára nem szükséges a védettségi igazolvány. A 18 éven aluli, védettségi igazolvánnyal nem rendelkező személyek kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező személy felügyeletével látogathatják a fürdőket. A 18 éven aluli személyek életkorát diákigazolvány vagy vezetői engedély felmutatásával igazolható. A védettségi igazolványok ellenőrzését a testhőmérséklet mérésével együtt a fürdők bejáratánál végzik.

A sorban állás elkerülése érdekében javasoljuk a belépők online megváltását a megújult jegyvásárló felületen. Az online vásárolt jegyek árából 10% kedvezményt biztosítunk. Az akció visszavonásig érvényes.

Alapvető szabályok:

  • Lázzal, hányásos-hasmenéses vagy légúti megbetegedéssel tilos a belépés!
  • A belépéskor és a fürdőben tartózkodás teljes időtartama alatt – kivéve a medencetérben – az orrot és szájat eltakaró maszk használata kötelező!
  • Papucs viselése kötelező!
  • Belépés csak testhőmérést követően!
  • Tartson távolságot mindenhol!
  • Mosson kezet gyakran!

A belépés és a fürdők használatának aktuális részletes szabályait indulás előtt kérjük, itt ellenőrizze!

Megosztás