Menü Bezárás

Felajánlások

Kedves budapestiek!

Az új típusú koronavírus mindannyiunk számára nagy kihívás – jó azonban látni, hogy ahol szükség van, ott segítség is van. Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy ha segítséget kíván nyújtani, akkor ezt itt egyszerűen megtehesse.

Kérem, töltse ki az alábbi űrlapot – csak olyan adatot kérünk, ami fontos a felajánlása mihamarabbi feldolgozásához és a segítség minél gyorsabb célba juttatásához. A kitöltés előtt kérem bizonyosodjon meg róla, hogy ha csak egy kerületnek vagy intézménynek szeretne felajánlást tenni, akkor, amennyiben erre lehetősége volt, kereste az adott kerületet vagy intézményt közvetlenül. A közvetlen elérés gyorsít a folyamaton, így ha a korábbiakban sikerrel járt, kérjük a kerülettel vagy intézménnyel folytassa a kommunikációt. Ilyen esetben az űrlapot csak akkor töltse ki, ha úgy tapasztalja, hogy felajánlása nem ért célba.

Fontos tudnia, hogy jelenleg a fővárosban tárgyi adományokat nem gyűjtünk, de felajánlásait szívesen kiközvetítjük a megfelelő kerületekhez vagy intézményekhez. Ugyanígy nem gyűjtünk közvetlenül pénzadományokat sem.

A kerületek és intézményeink jelzése alapján számukra kiemelten fontos lenne cégek által felajánlott laptop, notebook, okostelefon és egyéb olyan informatikai eszköz, amely a digitális tanulást lehetővé teszi. Továbbá jelenleg szükségük van még fertőtlenítőszerre, védőruházatra és maszkokra valamint fuvarozás vagy egyéni közlekedési eszköz felajánlására.

Az űrlap beküldését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot, és igyekszünk az Ön által felajánlott segítséget minél hamarabb eljuttatni oda, ahol a leginkább szükség van rá.

Köszönjük szépen a felajánlását és azt, hogy gondolt embertársaira.

Mert Budapest mindenkié!

Kerpel-Fronius Gábor
főpolgármester-helyettes, a felajánlásokért felelős fővárosi munkacsoport vezetője

Felajánlás beküldése
Válasszon a menüből